Om os

HISTORIEN

Marathonguiden.dk gik online i 2011 og var en velbesøgt blog/website, som udgav artikler primært relateret til og om løb. Kendetegnet var, at det var korte artikler, der spændte fra løbeprogrammer, løbetøj og -udstyr til kost og ernæring. Marathonguiden.dk ændrede sig lidt over årene, som løb generelt og nye løbediscipliner blev populære. Således fik triathlon på et tidspunkt sin egen kategori. I 2016 ophørte marathonguiden.dk og forsvandt fra internettet.

I 2018 besluttede vi at genoplive marathonguiden.dk da domænet blev ledigt efter den tidligere ejer. Overvejelserne om præcis, hvad websitet skulle indeholde og hvordan det skulle sættes op, var mange. Skulle vi fokusere udelukkende på maratonløb eller skulle vi brede os over mere end bare denne løbedisciplin. Vi blev i første omgang enige om, at Marathonguiden.dk skal handle om alt indenfor løb.

Men…

Efter yderligere overvejelser besluttede vi os for, at websitet skal handle om alt om det aktive liv, uanset om du er motionist eller konkurrenceminded. Og dermed også omhandle andre områder af det aktive liv end bare løb.

Marathonguiden.dk er derfor nu en shoppingportal, hvor vi samler tusindevis af varer fra førende brands og webshops indenfor det aktive liv. Vi krydrer din shoppingoplevelse med længere artikler om alt der er relevant for det aktive liv, og holder dermed den gamle ånd i live. Denne gang med dybere artikler om spændende emner.

Følg derfor med i Marathon Magasinet.

Vi er glade for at have dig med på turen mod det bedste website af sin art.

Team Marathonguiden
H. Rasmussen/bossen

PS! Selvom vi holder til i Cypern er vi danske. Vi har blot hang til solskin hele året rundt. Skriver til os får du naturligvis svar på dansk 🙂

VIL DU SKRIVE FOR OS?

Vi søger altid frivillige skribenter med noget på hjerte

Har du stor viden om et emne indenfor “det aktive liv”?
Brænder du for at give din viden videre?
Er du god til at formidle den skriftligt?

Vil du være en del af Marathonguiden.dks frivillige ekspertpanel, så er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på udgivelse af din artikel.

Emnerne er indenfor: Løb, fitness, cykling, vandsport, kost & motion, udstyr osv.