Løbetøj

Løbetøj til mænd og kvinder

Når det gælder løbetøj, er det vigtigt, at du aldrig går ned på kvalitet. Der findes meget forskelligt tøj til løbeturen, og det er altid en god idé at have flere stykker at vælge mellem. Tænk over hvilken slags tøj, som du føler dig allerbedst tilpas i, når du løber. Det er desuden vigtigt, at du har bevægelighed og føler dig fri i det tøj, du løber i. Vi har samlet et stort udvalg af forskelligt tøj til løb, fra forskellige forhandlere, så du kan finde det, der passer til din stil. Herunder kan du læse mere om, hvad du skal kigge særligt efter, når du skal vælge nyt tøj til løbeturen.

Viser 1–12 af 430 resultater

Få den rette bevægelighed og vælg den rigtige tekstil

Nogle begår den fejl at løbe i bomuld eller andre organiske materialer. Når du løber, udskiller kroppen sved, hvilket sætter sig i organiske materialer og skygger for åndbarheden. Derfor er det vigtigt, at du har noget løbetøj i et ordentligt materiale, hvilket sikrer, at din hud kan ånde under løbeturen. Derfor er det f.eks. en god idé at kigge efter disse materialer, gerne et miks af de forskellige tekstiler:
  • Elastan
  • Polyester
  • Spandex
Gå efter tøj som er elastisk, så du kan yde dit maksimale på dine løbeture. Elastan og spandex mikses gerne med polyester, da disse tekstiler kan strække sig og sikrer dig optimal smidighed. Du skal kunne føle dig helt uhæmmet, når du løber. Derfor er det også vigtigt, at dit løbetøj sidder tæt til kroppen. Hvis du løber i for løst tøj, kan det sænke din fart, virke irriterende eller være med til at distrahere dig. Gå derfor efter noget løbetøj, som sidder til uden at føles for stramt.

Forskelligt løbetøj til forskellige aktiviteter

Det er vigtigt, at du har lidt forskelligt at vælge imellem. Hvis du jævnligt løber, og gerne gør det hele året, skal du have lidt at vælge imellem. Det er også vigtigt at huske på, at du slider på dit løbetøj med tiden, og derfor skal du være opmærksom på, at det fra tid til anden skal udskiftes. Dette gælder naturligvis først og fremmest for løbesko, som har en tendens til at blive hurtigere opslidt end resten af dit udstyr.

Løbetøj til de forskellige årstider

Selvom meget løbetøj er universelt, er noget beregnet til indendørsbrug (eller i de varme måneder), mens andet er beregnet særligt til udendørsbrug. Hvis du løber hele året og godt kan lide at løbe udendørs, er det vigtigt, at du klæder dig ordentligt på. Din hud skal kunne ånde, samtidig med at tøjet isolerer for vind og kulde i vintermånederne, men du skal også kunne komme af med varmen. Derfor er det et must, at du har lidt forskelligt tøj at vælge imellem, og at kvaliteten lever op vind og vejr.
You've just added this product to the cart: