Kom godt igennem et maraton

Kom godt igennem maratonet

Kom godt igennem et maraton

Der er rigtig mange, der drømmer om at gennemføre et maraton. Det er en stor bedrift, men hvis man gerne vil komme helskindet gennem det, så er det også en god ide, at man lige sætter sig lidt ind i det, så man ikke ender med enten at få en skade eller slet ikke at gennemføre løbet. Herunder får du derfor tre tips til at komme godt gennem maratonløbet.

Træn op til det

Den bedste måde at komme godt igennem et maraton på er selvfølgelig ved at bruge en masse tid på at træne op til det. Det er nok de færreste det vil gå rigtig godt for, hvis de blot dukker op til et maraton uden overhovedet at have løbet en tur i ugerne eller månederne op til.

Så selvom du ikke har nogen ambition om at få en fantastisk tid, men blot at gennemføre løbet, så er det stadig nødvendigt at træne lidt op, så din krop er klar til at løbe så mange kilometer. Lidt ekstra træning op til løbet kommer du i hvert fald til at takke dig selv for, når du er i gang.

Det rette fodtøj

Udover en masse løbetræning, er det også vigtigt, at du løber i det rigtig fodtøj. Det er trods alt dine ben og fødder, som har en betydelig funktion, når der skal løbes, og derfor er det vigtigt med nogle gode løbesko, der støtter godt. Det er måske ikke det bedste at iføre sig de gamle, slidte kondisko, som man har haft i 5 år. Du skal løbe i nogle gode løbesko, der støtter og fjedrer godt, da det vil gøre din chancer for at gennemføre løbet til en god tid lidt større.

En taske med det nødvendige

Som hovedregel er det ikke det bedste, hvis du gennemføre dit maraton med en stor taske på ryggen, da det bare vil være ekstra vægt, som du skal kæmpe med, men det er alligevel ret rart med nogle ekstra ting at have med. Du kan eksempelvis i en af de praktiske HAGLÖFS TASKER pakke en vandflaske, nogle bananer og eventuelt også noget skiftetøj. I stedet for selv at løbe med tasken og lade det gå ud over din tid, kan du måske alliere dig med nogle gode venner, som har lyst til at stå med tasken forskellige steder på ruten, så du kan få en tår vand eller en bid banan, når du har brug for det. 

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *