366 marathonløb på 365 dage

366 marathonløb på 365 dage

Her på siden har der været skrevet om Annette Fredskovs projekt med at løbe 366 marathonløb på 365 dage. I det hele taget findes der vel ikke en avis eller tv-station i Danmark, som ikke har haft et interview med den stærke kvinde fra Næstved.

Men nu har udenlandske medier også fået øjnene op for hendes bemærkelsesværdige præstation. I løbet af ugen har der været indslag om Annette Fredskovs 366/365-projekt i både Fox News og CNN.

I forbindelse med indslaget på CNN sagde studieværten Michael Holmes:

”Annette Fredskov har gennemført et maraton hver eneste dag i et helt år. I denne uge gennemførte hun hendes – hold nu fast – maraton nummer 366 og er kommet i Guinness Rekordbog. Men mere bemærkelsesværdigt er det, at hun blev diagnosticeret med sklerose for få år siden”.

Herefter blev Annette Fredskov interviewet live over Skype fra sit hjem i Næstved. Michael Holmes spurgte Annette, hvad der fik hende til at gøre det. Annette svarede, at hun var nysgerrig på, hvad vores hjerne og krop kan præstere, når de arbejder sammen, og når vi ikke sætter grænser for os selv. Derudover elsker jeg at løbe.

CNN har planlagt at komme til Danmark senere på året for at lave en udsendelse om løberen fra Næstved.

Annette Fredskov afsluttede sit 366/365-projekt den 14. juli. På sin har Annette løbende skrevet om de daglige udfordringer i forbindelse med projektet. Det er interessant læsning, og det har tydeligvis været en proces, som kan mærkes i både krop og sind.

Den 25. juli skrev Annette på sin blog

For første gang i over et år har jeg ikke været ude at løbe en tur, og jeg er okay

Jeg havde ellers sat vækkeuret, så jeg kunne nå løbeturen inden først min frisør- og min tandlægeaftale.

MEN da vækkeuret ringede, slukkede jeg det og vendte mig om på den anden side, da jeg følte, at kroppen havde brug for en pause.

Det havde jeg ikke planlagt på forhånd, at det var i dag, at kroppen havde brug for en fridag, men det er sådan, det skal være. Jeg skal kunne holde en fridag og havde det godt med det, og det synes jeg, at jeg har.

Tankerne har dog været omkring en løbetur, men så har jeg klappet mig selv på skulderen og lykønsket mig selv for at kunne lytte til kroppen.

Det var godt at få klaret tandlægebesøget og hullerne i tænderne efter et år med højt sukkerforbrug. Nu har mine tænder rigtig godt af et nedsat sukkerforbrug, så de kan finde balancen igen.

Marathonguiden ønsker Annette et stort tillykke med gennemførelsen af dette bemærkelsesværdige projekt.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *